Select language:
  • EN
  • US
  • DE
  • CH

Nyt fra Secomea, september 2015

16 Sep 2015

Den sikkerhedscertificerede fjernadgangsløsning fra Secomea sætter fokus på sikkerheden og skærer samtidig i omkostningerne. Mød op på vores stand E4092 fra den 22. – 24. september eller på Technomania, stand F0032 den 24., og hør, hvordan du får størst udnyttelse af din sikkerhedscertificerede fjernadgangsløsning fra Secomea.
Med udgangspunkt i en live demo viser vi dig, hvor sikker, effektiv og tidsbesparende vores løsning er. På vores fællesforedrag med Maskinsikkerhed Aps, onsdag den 23. Kl. 13, lokale M21, kan du i øvrigt høre, hvad det er der gør vores fjernadgangsløsning til det sikreste valg for dig og din virksomhed.

Messetilbud

Vi tager forskud på messen. Nu og måneden ud kører vi et par spændende messetilbud.

Vi har et attraktivt startpakketilbud til nye kunder, der ønsker at komme hurtigt og enkelt igang med at udforske fordelene ved vores løsning. Kontakt os allerede i dag på: +45 88 70 86 50 eller besøg os på hi.
Til eksisterende kunder har vi et fordelagtigt tilbud på vores Premium administratorkonto. Opgrader nu og skærp sikkerheden i din fjernadgangsløsning yderligere med avanceret brugerstyring, detaljerede statistikker og tilkobling af email-notifikationer. Kontakt os på: +45 88 70 86 50 eller hør mere på hi.

Vi glæder os til dit besøg på hi-messen.

References
Read all
"Secomea is fast becoming an essential part of the control system, enabling us to deliver 1st class customer service."

- Engineering Director Ian Jacob
Alliance Partners
See all partners
Call us
International Distributors:
This website uses cookies to improve your experience. By accepting you give us permission to store cookies in your browser.
- Read more here -